If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Mоже ли да се сложи двигател 2.0тс на мястото на 1.6тс 156?
общо взето смисала се губи от смяната на двигателя щото излиза колкото една 2.0 спарк ама ако имате мерак и средства се занимавайте по - добре 2.0 турбо от фият да си струва инвестицията и ще върви .....
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Започна да ми прилича на един пич ''К1лконе ли беше'' той си хвалеше много дизела , много хвалба не е на добре . А на колегата с процедурата която е решил му пожелавам успех и да каже какво е направил като стане .
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Аз като сменях мотора, смених и кутията! Предавателните числа на зъбчатките при 2,0 са различни от 1,6. Ауспосите също се сменят, трябва тъбите да са с по голям диаметър! Пистовия ремък е с един канал повече при 2.0, трябва да видиш шайбите на генератора, хидравликата и компресора - аз вземах 7канален ремък и му махнах единя канал за да успея да го монтирам на 6 канални шайби и да запазя дължината на 7 каналния за 2.0. Ревизия на мотора е много силно препоръчителна. Поздрави! ако се решиш и ти трябва помощ се обади!
sigpic
Alfa 146 1.6 TS ---> 2.0 TS Remapped by Oem
FIAT TIPO 1.6 DOHC
Аз като сменях мотора, смених и кутията! Предавателните числа на зъбчатките при 2,0 са различни от 1,6. Ауспосите също се сменят, трябва тъбите да са с по голям диаметър! Пистовия ремък е с един канал повече при 2.0, трябва да видиш шайбите на генератора, хидравликата и компресора - аз вземах 7канален ремък и му махнах единя канал за да успея да го монтирам на 6 канални шайби и да запазя дължината на 7 каналния за 2.0. Ревизия на мотора е много силно препоръчителна. Поздрави! ако се решиш и ти трябва помощ се обади!
Това колега се отнася за 146 повечето неща които си изброил За 156 са горе долу индентични нещата, но с малки разлики.
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment